- آگوست 29, 2024
- آرین ناصر
- بدون دیدگاه
چه چیزیهایی باعث میشوند که بازیها به یک بازی های شکست خورده تبدیل شوند؟ چرا بعضی وقتها با وجود سرمایهگذاری بسیار زیاد در یک بازی، نتیجه نهایی، یک محصول کمکیفیت باشد؟ تبلیغات زیادِ قبل از انتشار بازی چه تأثیری در افزایش انتظارات از یک بازی دارد؟
در ادامه مقاله، نکات گفته شده را بررسی کرده و به معرفی ۵ بازی شکست خورده در صنعت گیم و دلایل شکست آنها میپردازیم.
با آپتریم همراه باشید.
دلایل کلی تبدیل شدن به یک بازی شکست خورده
در این قسمت از مقاله قصد داریم دلایل کلی اینکه چرا یک عنوان، بازی شکست خورده نامیده میشود را بررسی کنیم. همچنین درباره تأثیرات نقدها و صحبتهای دیگران درباره عناوین منتشر شده نیز صحبت میکنیم.
تبلیغات، قبل از انتشار بازی:
شرکتهای بازیسازی راههای زیادی برای تبلیغ و جذب مخاطب، قبل از ارائه محصول نهایی خود دارند. ساخت و پخش تریلرها، غرفههای معرفی در نمایشگاههای سالانه، خرید پنلهای تبلیغاتی در سایتهای مشهور در سطح شهرها، همهوهمه از راههایی هستند که انتشاردهندگان بازی میتوانند از آنها بهره ببرند.
واکنشها پس از انتشار بازی:
اما پس از انتشار محصول، این بازیکنان و مخاطبان هستند که حرف اول و آخر را در رابطه با بازی منتشر شده میزنند. حتی گاهی، نقدهای مثبت و منفی هم باعث نمیشوند تا شما از تجربه یک عنوان عقبنشینی کنید. اما ممکن است یک تعریف یا نقد ساده از نظر دوستتان شما را از خرید یک بازی منصرف کند یا برعکس، آن چنان شما را تحتتأثیر قرار دهد که عنوان موردنظر را در صدر لیست خریدتان قرار دهید.
اما باز هم این نظر شماست که مهر تأیید را بر محصول نهایی میزند. در همان ساعات اولیه بازی، بازی فرصت دارد که با شما ارتباط برقرار کند. در غیر این صورت، آن عنوان، چه تحسین شده و چه محکوم در نظر منتقدین، برای شما تمام شده است. اگر این عدم برقراری ارتباط همهگیر باشد، آن بازی با شکست مواجه شده و تمام بازیکنانش را در مدتزمان کمی از دست میدهد.
لیست ۵ تا از بازی های شکست خورده:
در ادامه به بررسی تعدادی از بازیهای منتشر شده در سال اخیر میپردازیم که مخاطبان خود را در مدتزمان کوتاهی ازدستدادهاند و وارد فهرست بازی های شکست خورده تبدیل شدهاند.
شماره ۵: Metal Gear Survive
جهان باز بودن Metal Gear Solid V: The Phantom Pain به موضوعی بحثبرانگیز تبدیل شد که هنوز هم در مورد آن صحبت میشود. فراموش نکنید که محصولات هیدئو کوجیما (Hideo Kojima) در نوع خودش اگر بهترین نباشد، قطعاً یکی از بهترینهاست و افرادی هستند که سری Metal Gear Solid را یکی از بهترین بازیهای طول عمرشان میدانند.
در سال ۲۰۱۸ یک بازی دیگر تحت عنوان Metal Gear Survive منتشر شد و به یکی از بدترین عناوین آن سال تبدیل شد.
داستان بازی به اتفاقات بعد از بازی Metal Gear Solid: Ground Zeroes مربوط میشود و شما به همراه دیگر بازماندگان، باید سعی کنید تا خود را از دست سربازانی که اکنون به زامبی تبدیل شدهاند نجات دهید. اگرچه تجربه این بازی با دوستان شاید لذتبخش باشد، اما مشکلاتی دارد که در ادامه به طور کامل به آن میپردازیم.
مشکلات بازی:
از جمله دلایل شکست این بازی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- پرداختهای عجیب درون برنامهای
- داستان سطحی و ضعیف
- هوش مصنوعی بسیار ضعیف دشمنان
موارد بالا، نقاط ضعفی هستند که بسیاری از بازیکنان این بازی به آنها اشاره کردهاند.
شاید بتوان این نکته را ذکر کرد که Metal Gear Survive، قربانی اسمش شد و شاید اگر اسم این بازی چیز دیگری بود، این مشکلات رقم نمیخورد.
شماره ۴: Anthem
از همان نمایشهای اولیه مشخص بود که این بازی چندان شکوهمند نیست. اما استودیوی محبوب بایووِر (Bioware) که آثاری همچون Mass Effect و Dragon Age را در کارنامه خود دارد، یک بازی کاملاً جدید معرفی کرده بود و طرفداران کنجکاو بودند که آیا این اثر هم میتواند بهاندازه آثار قبلی این استودیو خوب باشد یا نه؟
حتی بدبینترین طرفداران هم فکر میکردند که این بازی در نهایت به یک بازی سرگرمکننده در سبک شوتر، مانند call of duty تبدیل شود. اما این بازی بدتر از تصورات از آب درآمد.
بیشتر بخوانید: هر آنچه که باید در مورد مسابقات جهانی کالاف دیوتی موبایل 2024 بدانید
مشکلات بازی:
گفتیم که مشکلات بازی، بسیار بدتر از چیزی که تصور میشد، خود را نشان داد. از جمله آنها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- باگهای عجیب و غریب و متعدد
- سیستم لوت (loot) بسیار ضعیف
- مأموریتهای تکراری
Anthem یک افتضاح کامل است. ناراحتکنندهترین قسمت موضوع این است که پتانسیل زیادی در این بازی وجود داشت اما همه آن هدر رفت.
Anthem باقدرت در جایگاه نخست بدترین بازی سال ۲۰۱۹ قرار دارد.
شماره ۳: For Honor
ممکن است تجربه دیویژن برای سازندگان آن دردناک بوده باشد. اما در مقایسه با For Honor، دیویژن یک موفقیت بهحساب میرود.
عنوانی که در آن سه رده شوالیه، سامورایی و وایکینگ برای بازیکن قابلانتخاب بود تا بهوسیله آن، به جنگ دشمنان از سراسر دنیا برود. اما بازهم مشکلاتی در این بازی وجود داشت.
مشکلات بازی:
مشکلات بازی بسیار زیاد بود. مشکلاتی که تجربه این بازی را برای بازیکن، یک تجربه سخت کرده بود. از جمله این مشکلات به موارد زیر میتوان اشاره کرد:
- مشکلات سروری و ارتباطی
- لگهای طولانی
- باگهای بازی مانند دست و پای نصف و نیمه کاراکترها
این مشکلات، باعث کاهش ۹۵ درصدی بازیکنان در ۳ ماه اول انتشار شدند. مشکلات ارتباطی و سروری در بازیای که سرعت عمل و عکسالعمل سریع در آن برگ برنده را دارد.
شماره ۲: No Man’s Sky
وقتی به داستان شکستهای حماسی در صنعت بازیهای ویدئویی میپردازیم، میتوانیم No Man’s Sky را به عنوان تیتر کتاب انتخاب کنیم. این بازی که در هنگام معرفی، نوید یک تجربه با کوینترلیوین (عدد یک با ۱۸ صفر به توان ۲) سیاره را برای کاوش به شما میداد. اما پس از عرضه، یک عنوان سطحی با هیچ فراز و نشیبی همه را ناامید کرد.
مشکلات بازی:
این بازی در روز عرضه روی استیم، ۲۱۲۰۰۰ بازیکن بهصورت همزمان داشت. اما در طول یک هفته، ۷۸ درصد آنها را از دست داد. چرا این اتفاق افتاد؟ به دلایل زیر:
- حجمهای از محیطهای تکراری
- مأموریتهای بی سر و ته و خسته کننده
- باگهای زیاد در بازی
این عوامل دستبهدست هم دادند تا بازی no man’s sky وارد لیست بازی های شکست خورده شود.
بیشتر بخوانید: خرید گیفت کارت Steam
شماره ۱: Mass Effect: Andromeda
یکبار دیگر نوبت به استودیو Bioware و ناشر منفور آن یعنی EA میرسد. قبل از این، در شمارههای قبلی لیست، بازی Anthem را ذکر کرده بودیم.
اما این بار آنها دست روی یکی از بهترین فرنچایزهایشان میگذارند و آن را با خاک یکسان میکنند. همین که چند ماه قبل از انتشار این عنوان، بیشتر ما نمیدانستیم که نسخه جدیدی از این سری در راه است، خود نشانه واضحی بر عملکرد کاملاً اشتباه این نسخه بود.
مشکلات بازی:
زمانی که در نهایت Andromeda منتشر شد، همه را ناامید کرد. این بازی زمینه داستانی خوبی داشت و میتوانست دوستداشتنی و جذاب باشد، اما موارد زیر باعث شکست این نسخه شد:
- بی دقتی و عجله در فرایند ساخت
- باگهای زیاد در بازی
- انیمیشنهای ضعیف و گاهی اوقات ضعیف در بازی
مشکلاتی که ذکر شد را میتوان با بهروزرسانی و آپدیت کردن بازی برطرف کرد، اما یک داستان خام و سطحی و نپخته را نمیتوان به این راحتی جمعوجور کرد.
آینده بازی های شکست خورده
هرچقدر هم بخواهیم بیطرفانه به بعضی از شکستها در صنعت گیم نگاه کنیم، باز هم مواردی وجود دارند که نمیتوان آنها را انکار کرد.
هرچقدر هم که طرفدار یک سری یا فرنچایز باشیم، گاهی ممکن است یکی از عناوین این سری، به یک شکست بزرگ تبدیل شود. در این صورت باید بتوانیم صبر داشته باشیم و منتظر آپدیتهایی از سوی شرکت سازنده باشیم و امیدوار بمانیم که در نهایت، بهوسیله آپدیت این مشکلات برطرف شود و تعداد بازی های شکست خورده کمتر شود.
- برچسب ها :
دیدگاه کاربران
دیدگاهی ثبت نشده است.
ثبت دیدگاه